http://calcg.org/newlogo2.png Not Logged in.
Login | Register

General Discussion Board \ Calculator Discussion \ My calc will not work on TI-Connect anymore

Click here to log in (you must be logged in to post comments).

AuthorComment
twin_swords
Marine
avatar
Posted: 20 Oct 2007
12:01 GMT
Total Posts: 29
when i connect the calculater,open TI-Connect, go to device explorer, the explorer says "Ti 84 Plus Silver Edition Dected, but couldn't get status"
Anyone know what to do?
1337h4kor
Wraith
avatar
Posted: 20 Oct 2007
22:44 GMT
Total Posts: 612
I would try to unhook the cable, then I would reconnect it. Next I would refresh. That usually works for me.

---
I wish i could swim in the sea of probabilty but once during my life.
twin_swords
Marine
avatar
Posted: 21 Oct 2007
11:01 GMT
Total Posts: 29
tried it . i tried other usb ports too. nothing is working
tifreak8x
Administrator
avatar
Posted: 21 Oct 2007
11:43 GMT
Total Posts: 419
uninstall and reinstall TI-Connect. Then after it is installed, connect the calculator, see if that works.

---
Bringing you Pokemon, for your calculator.
twin_swords
Marine
avatar
Posted: 23 Oct 2007
19:24 GMT
Total Posts: 29
i also tried that. but didn't work. however i left the calc alone for 2 days and now it works. might have been the reinstall though.
1337h4kor
Wraith
avatar
Posted: 25 Oct 2007
00:50 GMT
Total Posts: 612
Yay you can now join the calc community. Good for you.

---
I wish i could swim in the sea of probabilty but once during my life.
Hydraliskisback
Wraith
avatar
Posted: 25 Oct 2007
20:06 GMT
Total Posts: 583
that happened on my old laptop.
sucked.
somehow it worked after a while.
i think its XP's sloppy use of drivers.

---
Iff Hydralisk has posted the above, the above is stupid.





Portal | My Account | Register | Lost Password or Username | TOS | Disclaimer | Help | Site Search | File Archives Copyright 2002-2011 CalcG.org